renovatie Mascagniflat

renovatie Mascagniflat

Renovatie Mascagniflat te Tilburg, van in totaal 99 woningen. De galerijflat fungeert als een baken voor de wijk, extra aandacht is besteed aan detaillering van de lamellen balkonhekken. De woningen zijn energetisch opgewaardeerd met isolatieschil, HR+ glas en zonneboilers. De appartementen zijn voorzien van een ventilatiesysteem en de bewoners konden individueel kiezen voor het vernieuwen van de keuken en/of badkamer. 

AZC Berlijn

AZC Berlijn

In opdracht van G&G unitservice ontwierp PAN+ een zeer compact vluchtelingenverblijf voor een locatie in Duitsland. Leefkwaliteit en comfort binnen een strak financieel kader.

 

westerpark

westerpark

Het project besloeg de renovatie van 3 naoorlogse portiekflats. Appartementen werden vergroot (grotere balkons, uitbreiding van de slaapkamer), plattegronden efficiënter gemaakt en er werd een centrale verwarming geplaatst. Tevens werd er een lift geïnstalleerd en zowel op het dak als op de begane grond werden extra appartementen toegevoegd. 

juristenbuurt

juristenbuurt

De revitalisering van grondgebonden woningen in de juristenbuurt te Tilburg. De woningen werden in bewoonde staat grondig gerenoveerd (herstellen en vernieuwen gehele buitenschil). Daarbij werd tevens veel aandacht besteed aan de openbare ruimte.

kerkakkers

kerkakkers

Het plan bestaat uit 8 huurappartementen en 17 vrije sector woningen. De woningen zijn gerealiseerd aan de rand van Kerkakkers en liggen rondom het toekomstig zorgcentrum. De vrije sector woningen bestaan uit twee categoriën, vrijstaande koopwoningen en starterswoningen. 

ave maria

ave maria

In 1914 werd het klooster Ave Maria gebouwd als lyceum voor een Franse congregatie van zusters. Toen zij in 1930 het pand verlieten werd het door de congregatie van de Oblaten van Fransiscus van Sales in gebruik genomen als klein seminarie. De herbestemming van dit kloostercomplex werd door een brand in 2002 bijna onmogelijk gemaakt. Gelukkig bleek  het mogelijk de voorgevel en de trappenhuizen te sparen.